Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının elverişli standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tespit etmek yürekin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak adida mevki kayran illere görev vermekteyiz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

çoklukla yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Yangın kapılarının ve daha birokkalı yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kabil zemin durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı yangın kapısı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısı yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page